Της (αν)εξαρτησίας το κάγκελο

Δεν προλαβαίνουμε στην Ηλιούπολη να μετράμε «ανεξάρτητους» υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που τρέχουν να δηλώσουν την στήριξή τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη της ΝΔ, τον κ. Χαρδαλιά.

Έτσι μετά τον κ.Ευσταθίου, Ευαγγέλου και Ψυρρόπουλο σειρά είχαν σήμερα και ο Αραμπατζής και ο Χατζηδάκης (αλήθεια τι έχουν να πουν τα διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχει μαζέψει ο νυν δήμαρχος στο ψηφοδέλτιο του για αυτό; Ρητορική η ερώτηση), όπου μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους βρέθηκαν σε συνάντηση που διοργάνωσε ο κ. Χαρδαλιάς στην Ηλιούπολη. Δεν κρατιούνται να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους ότι θα ακολουθήσουν τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις και πολιτικές που με μεγάλη επιτυχία υπηρετεί ο εκλεκτός της ΝΔ, από όποια θέση έχει βρεθεί. Τη λογική του κόστους οφέλους όπου κόστος λογίζονται οι ανάγκες μας και όφελος τα κέρδη των λίγων . Με αυτήν τη λογική σμπαράλιασε αυτός και η κυβέρνησή του το σύστημα υγείας, με 37.000 νεκρούς στην πανδημία τότε δηλαδή που ήταν υφ. Πολιτικής Προστασίας. Έβαλε τη δική του σφραγίδα από υπουργικές θέσεις για να καεί η μισή Ελλάδα, με το 1,5 εκ. στρέμματα να γίνονται στάχτη σε Εύβοια, Τατόι και Βαρυμπόμπη. Εγκαινίασε το περιβόητο «112» του «τρεχάτε να σωθείτε», μοιράζοντας μπόλικη «ατομική ευθύνη». Που την ώρα που έμενε απροστάτευτος ο λαός και αθωράκιστη η Αττική, έριχνε μαζί με την κυβέρνηση της ΝΔ ως υφ. Άμυνας δις για ΝΑΤΟικές δαπάνες, όπλα στην Ουκρανία και τους ναζί του Αζόφ. Όλοι αυτοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι έτρεξαν να εγγυηθούν ότι δεν θα τολμήσουν να διεκδικήσουν τίποτα από όλα όσα δικαιούνται οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες και θα αρκούνται -όπως και τώρα – στα ψίχουλα που τους πετά το κεντρικό κράτος και η περιφέρεια.
Αλλά αυτοί είναι!
Εξαρτημένοι και υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής που έχει τσακίσει το λαό.
Μόνοι τους λοιπόν και όλοι μας!
Με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε κάθε δήμο και περιφέρεια για να διεκδικήσουμε τα σύγχρονα δικαιώματα μας, το μέλλον και τη ζωή που μας αξίζει…γιατί το «ως εδώ» γράφεται με Λαϊκή Συσπείρωση!


Στις 8 Οκτώβρη να ανθίσουν τα κόκκινα γαρύφαλλα σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας.

Blog στο WordPress.com.