«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ»

Σε άκουσα να δηλώνεις ανεξάρτητος και ότι κατεβαίνεις για το καλό της πόλης.

Μετά σε είδα στην προεκλογική συγκέντρωση υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου του Χαρδαλιά  και να παροτρύνεις τους Ηλιουπολίτες να τον στηρίξουν.

 Να ψηφίσουν δηλαδή υποψήφιο του εκλεκτού του Μαξίμου, του Χαρδαλιά, που με «ένα βήμα κάθε μέρα» σμπαράλιασε αυτός και η κυβέρνησή του το σύστημα υγείας, με 37.000 νεκρούς στην πανδημία τότε δηλαδή που ήταν υφ. Πολιτικής Προστασίας. Αυτόν που έβαλε και τη δική του σφραγίδα από υπουργικές θέσεις για να καεί η μισή Ελλάδα, με το 1,5 εκ. στάχτη σε Εύβοια, Τατόι και Βαρυμπόμπη.  Αυτόν που εγκαινίασε το περιβόητο «112» του «τρεχάτε να σωθείτε», μοιράζοντας μπόλικη «ατομική ευθύνη» βάζοντας την προστασία του λαού στο ζύγι του κόστους- οφέλους.  Αυτόν που την ώρα που έμενε απροστάτευτος ο λαός και αθωράκιστη η Αττική, έριχνε μαζί με την κυβέρνηση της ΝΔ ως υφ. Άμυνας δις για ΝΑΤΟικές δαπάνες, όπλα στην Ουκρανία και τους ναζί του Αζόφ.

Τελικά Ψυρρόπουλε, Ευσταθίου και Ευαγγέλου έχετε εξάρτηση από τα κόμματα που εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική που έχει τσακίσει και το λαό της Ηλιούπολης.

Σας γυρίζουμε την πλάτη! Στις 8 Οκτώβρη υπάρχει επιλογή για τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολλών: ψηφίζουμε  Λαϊκή Συσπείρωση!

Blog στο WordPress.com.