Δυναμική κινητοποίηση στο υπ. Οικονομικών: «Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ να μη συνεχιστεί, αυτοί είναι με τα κέρδη και εμείς με τη ζωή»

Συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα παραμένουν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σωματεία και εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, μαζί με συνδικάτα εργαζομένων της Αθήνας.Πραγματοποιούν δυναμική κινητοποίηση ενάντια στο έγκλημα και τις απολύσεις στην ΛΑΡΚΟ, με απόφαση της κυβέρνησης.

Κρέμασαν πανό των σωματείων της ΛΑΡΚΟ στην πρόσοψη του υπουργείου που γράφει: «Όχι στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, όχι στις απολύσεις, στον μαρασμό του τόπου. Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ».

Ακολούθως τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, κρέμασαν ένα ακόμα πανό στην είσοδο του υπουργείου οικονομικών, επί της οδού Νίκης που γράφει:

«Κλείνουν την ΛΑΡΚΟ, δεν θα επιτρέψουμε το έγκλημα. Δεσμεύτηκαν για επενδυτή και βρήκαν παλιατζή».

Φωνάζουν συνθήματα όπως: «Η ΛΑΡΚΟ θα μείνει ανοιχτή, κόντρα στης κυβέρνησης την πολιτική», «Το έγκλημα στην ΛΑΡΚΟ να μην συνεχιστεί, αυτοί είναι με τα κέρδη και εμείς με την ζωή», «Αλληλεγγύη στην εργατιά της ΛΑΡΚΟ, αντίσταση κι’ αγώνας να’ ρθούν τα πάνω κάτω» και «Απ’ τη ΛΑΡΚΟ δεν θα βγούμε, αγώνας μέχρι τέλους για να δικαιωθούμε».

Καλούν σε παλλαϊκό ξεσηκωμό και κλιμάκωση του αγώνα για να μην περάσει το έγκλημα, με μεγάλο σταθμό το συλλαλητήριο σήμερα Παρασκευή 10 Μάη, στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα.

Blog στο WordPress.com.