Δήλωση στήριξης στη Λαϊκή Συσπείρωση, της Λήδας Μαλάμη, MSc Νευροεπιστήμονας, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ψήφος και στήριξη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης σημαίνει ενίσχυση της λαϊκής απαίτησης για Δήμους που θα υπηρετούν τις ανάγκες των Δημοτών τους.
Όπως, απαίτηση για χώρους πρασίνου και αθλητισμού με τις κατάλληλες υποδομές.


Απαίτηση για σχολεία αντάξια των παιδιών μας. Απαίτηση για την στήριξη των δικαιωμάτων των γυναικών. Απαίτηση για την προστασία της μητρότητας. Απαίτηση για ουσιαστικό μέτωπο ενάντια στα ναρκωτικά και την ναρκωκουλτούρα που ο σάπιος κόσμος γεννά.


Ψήφος και στήριξη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης σημαίνει να γυρνάς την πλάτη στους λαοπλάνους που προσπαθούν για ακόμη μια φορά να μας υποτάξουν με λόγια γλαφυρά και ανάλαφρα κάτω από τα δεσμά της κυρίαρχης πολιτικής που υπηρετεί τα κέρδη των λίγων στις πλάτες των πολλών, στις δικές μας πλάτες δηλαδή.


Ψήφος και στήριξη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης σημαίνει η Διοίκηση του Δήμου να είναι στήριγμα κάθε λαϊκής οικογένειας στην πόλη μας.
Ψήφος και στήριξη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης σημαίνει ένταξη στον αγώνα και την πάλη για να πάρουμε τον Δήμο στα δικά μας χέρια, για να χτίσουμε γειτονιές πιο κοντά στο ύψος του κόσμου που κάθε ανυπότακτος άνθρωπος ονειρεύεται.


Ψήφος και στήριξη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης σημαίνει στήριξη στους Κιντήδες και του Πελετίδη-δες, τους κομμουνιστές, μπροστάρηδες, αγωνιστές, που μαζί με τον
λαό απέδειξαν και αποδεικνύουν ΠΕΡΊΤΡΑΝΑ – όχι με λόγια ανάλαφρα, αλλά με πράξεις ΒΑΡΙΕΣ και αδιαμφισβήτητες – ότι όταν ο λαός απαιτεί, ο κόσμος μπορεί και γίνεται καλύτερος.


Ως μέλος του Τμήματος κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, ως Αντιπρόεδρος του παραρτήματος του ΕΣΥΝ Αθήνας, ως μέλος της ΟΓΕ, ως μέλλουσα μητέρα,
ως κόρη και απόγονος αγωνιστών, ως άνθρωπος με ανάγκη και απαίτηση για έναν κόσμο όπου η ομορφιά και τα όνειρα ποτέ δεν περισσεύουν, θέτω τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης και σας καλώ σε πλατιά και δυναμική στήριξη του ψηφοδελτίου μας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Μπουγά.

Λήδα Α. Μαλάμη
MSc Νευροεπιστήμονας
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης

Blog στο WordPress.com.